Kathrine Olufsen

Hej! Jag heter Kathrine och driver Nautopp tillsammans med Torbjörn. Enligt mig jobbar jag i det vackraste området för havspaddling - ja i världen!

Läs mer

Torbjörn Söderholm

Hej! Jag heter Torbjörn och jag driver Nautopp tillsammans med Kathrine. Jag är nog den på Nautopp som har flest dagar i sittbrunnen. Jag syns också väldigt ofta i butiken då jag tycker om att vägleda våra kunder.

Läs mer

Bosse Säll

Bosse vår Freelance guide träffar du både på land och på vattnet. Bosse's breda kunskap inom havspaddling och friluftsliv guidar dig rätt oavsett om du söker information i butiken eller på havet.

Läs mer

Vanilla Aminoff

Vanilla heter jag, är uppvuxen i Finland och har sedan liten haft naturen nära hjärtat. Är glad att få dela med mig av upplevelser i naturen och jag älskar att jobba med människor.

Läs mer

Jalle Stjernberg

Är uppvuxen i norra Stockholms skärgård och har alltid varit aktiv ute på vattnet men jag kom i kontakt med just havskajak i början tonåren. Sedan dess har det varit kajak, skärgård och friluftsliv. Jag bestämde mig för att gå och utbilda mig och hamnade i Finland på Outdoor Academy. Blev examinerad som vildmarksguide och nordisk friluftsguide.

Läs mer