Kayakers Yoga Sunday i Sjöboden

Välkommen till 3 söndagar med yoga speciellt utvecklat för kajakpaddlare. Vi fokuserar på de fysiska obalanser som vi kajakpaddlare bygger upp när vi paddlar mycket - och sitter mycket! Med regelbuden yoga blir du en både smidigare och starkare paddlare vilket du kan dra nytta av både i (eskimå) rollen samt i vår tekniska paddling. Regelbunden yoga ökar vårt mentala fokus och närvaro på land såväl som på vattent därför nuddar vi även på meditation och andningsövningar.
Yoga formen är Global yoga som är yoga för 2000 talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner och avslappning. Det är en dynamisk yogaform där positionerna flätas in i varandra till ett skönt flöde till lugn musik ackompanjerat till vågornas skvalp under oss.
Vi yogar i sjöboden på kajakcentret så passa på att ta en kajaktur under dagen innan du går i land på bryggan hos oss eller varför inte boka dig på vår populära "Boat Handling Sunday" kurser som går före yogan samma söndagar.

Ingår

I priset ingår:
- 3 tillfällen med yoga speciellt anpassat för kajakpaddlare i sjöboden på Nautopp kajakcenter Grebbestad.
- Yoga matta ( du är välkommen att ta med egen matta också)
- Filt
- Te/ kaffe innan och efter yogan
Yogan leds av Kathrine Olufsen som är delägare på Nautopp Kajakcenter Grebbestad. Mer om Kathrine finns i menyn" Om Oss"

Klädsel

Här behövs inga tighta yoga pants eller tunna toppar vilket så klart kan vara praktisk i vissa sammanhang utan vi rekommenderar att du yogar i ullunderställ. Ta gärna med en mössa till avslappningen om temperaturen kryper ner. Vi får upp varmen när vi yogar men till avslappningen kan det vara skönt med en extra tröja. Varm filt finns på plats att låna.

Pris

595 SEK

(Pris per person för alla 3 tillfällen)