SUP yoga i Grebbestad

Vad är SUP yoga?

Sup yoga kan utövas av alla oavsett nivå och erfarenheter och det är riktigt kul och utmanande!
SUP står för Stand Up Paddelboarding. Om du undrar vad SUP yoga är, så är det yoga på en sorts surf bräda ( SUP) som är speciellt gjort för yoga. Dvs att den är stabil och lätthanterlig.
SUP yoga kombinerar både en stark naturupplevelse samt gör dig både smidigare och starkare något vi kan ha hjälp av i andra sporter. SUP yoga utmanar även balansen lite mer och vi tränar små muskler vi normalt inte använder när vi har fast mark under fötterna. När vi utöver yoga upplever man ofta en starkare känsla av närvaro och glädje - en känsla som vi tar med oss ut på havet.

Ocean Flow

Vi erbjuder en dynamisk klass där vi inspireras av havets vågor och ständiga förändring. Klassiska solhälsningar och positioner flätas in i varandra till ett mjukt flöde. Klassen börjar med att hitta närvaro i nuet och avslutas alltid med en avslappning.
Klassen passar fint för de som gillar att jobba lite mer fysisk och dynamisk men positionerna anpassas även efter deltagarna.
Klassen är inspirerad av dels Virya- och dels Global yoga.

För vem?

Du kan vara med oavsett om du är helt nybörjare på både SUP och yoga. Du kan vara med oavsett storlek och stelhetsgrad. Du kan även vara med om du har hållit på ett tag med yoga eftersom du kommer att få utmaning ändå genom att yoga på en SUP.
Alla som deltar bör vara redo för skratt och kunna simma. Kan även rekommenderas som företagsaktivitet eller som en kul grej på en möhippa och svensäxa
Vill du lära dig mer om själva det att paddla SUP kan vi rekommendera att du bokar en nybörjarkurs eller privatlektion (ACA SUP level 1 eller 2) då vi endast går igenom korta grundläggande instruktioner i själva paddlingen under SUP yogan.

Inkluderar

- ca 1,5- 2 timmes aktivitet inkl lite förberedelser innan vi är på vattnet och en kort liten tur efter kursen om vädret tillåter.
- våtdräkt för de som önskar.
- Flytväst, paddel, leash
- Vattentätt packpåse till dina personliga saker du vill ha med på vattnet.
- Lån av orginal BOGA Yoga SUP bräda med full yoga matta på.


Hur bokar man?

Bokning sker online i modulen nedan!
- Drop in samma dag på kvälls klassen 18.00 anmälas på tel 0525 109 30 innan kl 12.00 samma dag.
- Drop in bokning av morgonklasserna ( 10.00) kan bokas online t.o.m två dagar innan online. Önskar du att boka dagen innan görs det på tel. 0523 109 30 senast kl 15.00

SUP yoga paket: Vid bokning av 3 klasser samtidigt är kostnaden 350,-/ klass och i det ingår hyra av en SUP bräda med utrustning valfri dag under sommaren för yoga på egen hand Du kan också välja att dela upp hyran av SUP brädan på två valfria halvdagar. Maila till info@nautopp.com för att boka ditt SUP yoga paket.

Pris

395 SEK

(Pris pr person)