Kayakways rollkurs 2017

Kayakways - Cheri Perry och Turner Wilson

Kayakways till Sverige

För andra gången kommer Kayakways som består av Cheri Perry och Turner Wilson till Sverige. De er personerna bakom den populära dvd'n "This is the roll" och är några av världens mest ansedda rollinstruktörer som reser runt över hela världen för att lära ut den grönlandska traditionella rolltekniken! Oavsett om du är helt nybörjare på att rolla eller du vill ta din roll vidare till nästa nivå kan du gå denna kurs.

Använd grönlandsrollen på platt vatten eller i stökig sjö- du bestämmer!

Deckback roll, reverse swep roll, storm roll, shotgun roll, butterfly roll, balance brace och handroll - det finns en mängd olika traditionellla grönlandsrollar som oftast utövas på platt vatten men det betyder inte att man inte kan använda sig av dessa metoder om man t. ex paddlar i stora vågor, surfar eller rockhoppar. Du kan välja att använda en traditionell Grönlandspaddel eller den paddel du vanligtvis paddlar med och vi lovar att du med ett antal olika rollar i ryggsäcken kommer att känna dig riktigt säker på havet efter kursen oavsett om du håller på med Grönlandsrollar eller använder dem i "självförsvar" som en del af en dynamisk paddling. Av pedagogiska skäl kommer kursen ske på platt vatten i en vindskyddad vik.

Kurs i 2 dagar - "Into the Roll" eller "Advanced"

Cheri och Turner kommer att erbjuda sina rollkurser under 2 x 2 dagar i Grebbestad antingen 6-7. Juli eller 8-9. Juli. Nytt för i år är att du kan välja mellan två nivåer - "Into the Roll" och "Advanced" Varje kurs är 2 dagar i allt vilket betyder att du kan bygga på din kunskap från första dagen under dag två. Om du vill ta din roll vidare och öva på de rollar som Cheri och Turner går igenom på "This is the Roll 2" finns ett begränsat antal platser för avancerad roll 6+7 Juli.
Kursen har ett max på 8 deltagare sammanlagt på två instruktörer ( men bara max 4 på advancerad) så det blir mycket tid till varje enskild deltagare.
Obs kursen är på engelska!

Om Cheri Perry och Turner Wilson

Cheri har tävlat i den krävande tävlingen " Greenland National Kayaking Championships i både 2004 och 2005 och hon räknas som en av världens duktigaste. 2005 deltog Turner i Greenland National Kayaking Championship i Paamiut och vann hela 6 guld medaljonger. Båda är från USA.
Utöver deres finslipade rolltekniker är både Turner och Cheri mycket ödmjuka och pedagogiska. Vi på Nautopp hade äran av att jobba med båda under en resa i Wales och vi blev väldigt imponerade av deras sätt att lära ut!
Klicka på fliken dokument för att läsa mer om Kayakways och kursen.

OBS!

Bokning sker på vår hemsida och bokningen är bindande. På denna kurs finns ingen möjlighet till återbetalning! Cheri och Turner flyger hit från USA och har stora kostnader som måste täckas så därför har vi lite strängare avbokningsregler på just denna kurs. Tack för din förståelse!

Önskar du att bara vara med ENDAST en dag är du välkommen att kontakta oss och sätta upp dig på lista för detta.

Pris

3850 SEK

(Per person / 2 dagar)

CheriTurnerflyertemplate.pdf

CheriTurnerflyertemplate.pdf

Läs dokumentet...